Spring til indhold

Om Nordjysk Erhvervsnetværk

I dag har de fleste virksomheders ledere erkendt vigtigheden af, de selv og nøglepersoner i firmaet deltager i forskellige passende netværk. Den værdi erhvervsnetværkene tilfører virksomheden er betydningsfuld på flere parametre.

Netværk er en meget værdifuld og nødvendig ressource, som enhver virksomhed bliver nødt til at tage stilling til og på et eller andet plan involvere sig i, hvis dette ikke allerede er sket. Flere og flere virksomheder arbejder med netværk på et strategisk niveau for at stå bedre rustet i forhold til:

  • Forretningsudvikling
  • Ledelse
  • Salg

Brønderslev Golfklub er initiativtager til Nordjysk Erhvervsnetværk. Målet er at skabe et erhvervsnetværk, hvor beslutningstagere fra erhvervslivet kan udveksle erfaringer, skabe nye forbindelser og i sidste ende opnå øget omsætning. Der skal dog stadig være plads til hygge og at lære hinanden bedre at kende.

Man behøver IKKE at være golfspiller for at deltage. Idéen er at skabe rammerne for et Erhvervsnetværk af både golfspillende og ikke golfspillende erhvervsfolk. Der skal være fokus på at skabe forretning for deltagerne samt give ny viden og motivation i dagligdagens arbejde.

Der vil blive afholdt 10 møder hen over året. Møderne vil være om mandagen fra kl. 8.00-9.30 og vil blive afholdt i de skønne rammer som Brønderslev Golfklub tilbyder. Der vil blive serveret en lækker morgenmad leveret af Brønderslev Golfcafé til at kickstarte ugen.

På møderne vil temaerne omhandle forretningsudvikling, ledelse og salg. Der vil være foredrag af både interne og eksterne foredragsholdere om relevante emner. Yderligere vil der blive afholdt en Company Day, hvor der vil være mulighed for at spille golf, invitere gæster med og vigtigst af alt – netværke med nye forbindelser.

Der skal være tryghed og fortrolighed i netværket, derfor vil der være brancheeksklusivitet.